سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش نه در آسمان است که بر شما فرود آید و نه در زیر زمین تا برایتان بیرون آید؛ بلکه دانش در دلهایتان سرشته شده است . به آداب روحانیان متأدّب شوید تا برایتان آشکار گردد . [امام علی علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :75
بازدید دیروز :275
کل بازدید :3057709
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/1/10
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

Ã??Ã??Ã?¯ Ã??Ã??Ã?³Ã?±Ã?? Ã?? Ã?µÃ??Ã?ºÃ?? Ã?¯Ã?± Ã?§Ã??Ã?±Ã?§Ã?? Ã?¨Ã?§Ã?³Ã?ªÃ?§Ã??به قلم هرودوت (حدود 484 ـ حدود 425 پیش از میلاد)
فرستنده: فرشید شرفی
هردوت در فصل هفتم کتاب خود با عنوان «ایرانیان» چنین نوشته است:
«در میان ایشان (ایرانیان) بعد از دلاوری در جنگ، بزرگ ترین علامت مردانگی این است که (برای) پدر چندین پسر باشند و هرسال پادشاه تحفه های گرانبها برای آن مردی که بیش از سایرین فرزند (پسر) دارد می فرستد؛ زیرا ایرانیان معتقدند که کثرت فرزند (پسر) مایه ی قدرت است.
پسران ایشان با کمال دقت از پنج سالگی تا بیست سالگی در سه چیز: اسب سواری، تیراندازی و راستگویی تعلیم می یابند و تا سن پنج سالگی نمی گذارند که بچه ها (پسرها) پیش پدرشان بیایند بلکه با زنان بسر می برند و این برای آن است که اگر طفل زود بمیرد، پدر از مرگش زیاد متأثر نشود».

چند نکته:
ـ با توجه به اینکه در این متن، سخن از فرزندان پسر است، ظاهراً مراد از «فرزند» و «بچه»، پسر است. قرینه ی دیگر آن است که می گوید: «کثرت فرزند مایه ی قدرت است» و روشن است که در گذشته، پسر زیاد سبب قدرت پدر می شد. شاید مترجم برای پرهیز از تکرار کلمه ی «پسر» از واژه ی «فرزند» و «بچه» استفاده کرده است.
ـ عزیزتر بودن پسر نسبت به دختر در ایران باستان به خوبی از این متن به دست می آید.
ـ و نیز پدران مهم تر از مادران در نظرها بوده اند.
ـ بچه تا پنج سالگی بسیار نیاز به تربیت، آغوش و ارتباط پدر دارد و پدر نیز نیازمند چنین ارتباطی با فرزند خویش است. این جداسازی، آثار زیانبار و شاید جبران ناپذیر داشته است.

تاریخ هرودوت ص 107

تاریخ هرودوت ص 107

شناسنامه تاریخ هرودوت


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل