سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و فرمود : ] به سخنى که از دهان کسى برآید ، گمان بد بردنت نشاید ، چند که توانى آن را به نیک برگردانى . [نهج البلاغه]
آمار

بازدید امروز :446
بازدید دیروز :275
کل بازدید :3058080
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/1/10
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

مبارزه عمومی با جرم، در اسلام و دیگر ادیان*سال 1988م در ایستگاه مترو شیکاگوی امریکا، در ساعت پر رفت و آمد، در برابر چشمان مردم، زنی مورد تجاوز مردی بی سلاح قرار گرفت و فریادهای کمک خواهی زن، بی نتیجه ماند.
وقتی این خبر در روزنامه ها نشر یافت، مایکل کوک (
Michael Cook)ـ استاد دانشگاه پرینتسون در امریکا ـ به فکر فرو رفت که چرا مردم حاضر نشدند زن را از دست او نجات دهند؟ او توضیح می دهد که در غرب، جلوگیری مردم از کارهای خلاف، برنامه ای ندارد. هرکسی براساس وجدان خود ممکن است از کارهای ناشایست جلوگیری کند و این بازدارندگی هیچ ضابطه مند نیست.
مایکل کوک پس از این ماجرا، به مدت دوازده سال موضوع امر به معروف و نهی از منکر را در ادیان گوناگون توحیدی و غیرتوحیدی بررسی می کند. نتیجه ی تحقیق او در دو مجلد نشر یافت و کتاب با عنوان «امر به معروف و نهی از منکر» به همت احمد نمایی ترجمه و از سوی انتشارات آستان قدس رضوی در سال 1384 منتشر شد.
مایکل کوک او پس از مقایسه ی امر بمعروف و نهی از منکر در ادیان و ملل گوناگون، به این نتیجه رسیده است که آنچه در اسلام آمده هیچ مشابهی ندارد و اسلام را مترقی تر از همه می داند و این رفتار اخلاقی تنها در اسلام دارای چارچوب مشخص و ضابطه مند است و احکام مخصوص خود را دارد.
جالب آنکه ادیان دیگر در این زمینه آنقدر حرف کم دارند که از بیست فصل کتاب تنها یک فصل (فصل نوزدهم) بحث از نهی از منکر در ادیان دیگر آمده و بقیه ی فصلها مربوط به اسلام است.
او وقتی نهی از منکر را در دین زرتشتی بررسی می کند، آن را در این دین ضعیف می یابد و می نویسد: «در متن ویژه ای (دینکرد ششم) که شامل چند صد گفتار اخلاقی است، ما جمله مشخصی که ارزش باز داشتن دیگران از انجام کار ناشایست را بیان کند، ‌نمی بینیم.» (ج2، ص 908)


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل