سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش برای کسی که بدان عمل می کند، مایه رشد است . [امام علی علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :220
بازدید دیروز :392
کل بازدید :3062837
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/6
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد
1111*در مراسم نقد و بررسی دانشنامه امام حسین(ع) در اداره ارشاد اسلامی تهران، مورخ 11/9/1392 من به عنوان منتقد حضور یافتم. گزارش خبرگزاری فارس:
نمره بانوان در حماسه عاشورا / ویژگی های دانشنامه امام حسین(ع)
مراسم نقد و بررسی دانشنامه 14 جلدی امام حسین(ع) در حالی برگزار شد که حضار به موضوعات مختلفی نظیر ویژگی خاص دانشنامه امام حسین(ع)، ‌نقش ممتاز بانوان در حادثه عاشورا و جامعیت محتوایی این کتاب اشاره کردند.
دانشنامه امام حسین (ع)

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، مراسم نقد و بررسی دانشنامه 14 جلدی امام حسین(ع) عصر دیروز (دوشنبه 11 آذرماه) با حضور حجج اسلام سیدمحمود طباطبایی‌نژاد، سیدروح‌الله سیدطبایی از اعضای تیم تحقیقات دانشنامه و محمد اسفندیاری و سیدحسن فاطمی موحد به عنوان منتقد در سالن آمفی تئاتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

*رونمایی از چاپ ششم دانشنامه امام حسین(ع)/ویژگی خاص دانشنامه

این مراسم که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد، همزمان از ششمین چاپ دانشنامه 14 جلدی امام حسین(ع) هم رونمایی شد، در ابتدا سیدحسن فاطمی با اشاره به ویژگی ممتاز دانشنامه امام حسین(ع) گفت: دانشنامه امام حسین(ع) چهار ویژگی تاریخ نقلی، تاریخ تحلیلی، جامعیت و اعتبارسنجی را با هم دارد که می‌توان با قاطعیت گفت که از محرم سال 61 که حادثه عاشورا اتفاق افتاد، هیچ کتابی با این ویژگی‌ها در زمینه عاشورا و امام حسین(ع) نوشته نشده و این دانشنامه از جامعیت کافی برخوردار است.

وی افزود: تدوین این دانشنامه حاصل کار گروهی بیش از 60 نفر در بازده زمانی 10 ساله است که اگر در آن ایرادی دیده شود، نشانگر کم اهمیت بودن نیست و قابل اغماض است.


دانش نامه امام حسین (ع)

*دانشنامه امام حسین(ع) یک کار گروهی در حوزه اسلام شناسی است/برای عموم قابل فهم است

محمد اسفندیاری عاشوراپژوه که به عنوان منتقد در این نشست حضور داشت، با بیان اینکه مشورت کردن در کارهای اندیشه‌ای و تفکری هم لازم است،‌ اظهار داشت: در شناسنامه دانشنامه آمده است که 40 نفر در تألیف کتاب در طول 10 سال نقش داشتند و در صفحه 17 دانشنامه هم از 20 نفر دیگر نام برده است، از اینکه یک کار گروهی در حوزه اسلام شناسی انجام شده است، جای خرسندی است.

وی با تأکید بر اینکه اساساً اندیشه صحیح حاصل تضارب اندیشه‌ها است، ‌افزود: دانشنامه امام حسین(ع) یک کتابی توصیفی- تحلیلی است که به اعتبار تخصصی بودن آن برای همه قابل فهم است.

* مهم‌ترین ویژگی کتاب دانشنامه امام حسین(ع)/استفاده از منابع متقدم تا قرن دهم هجری

حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی‌نژاد یکی از اعضای تحریریه دانشنامه امام حسین(ع) با اشاره به اینکه بیش از چهار سال است از انتشار این کتاب می‌گذرد اما همچنان مهجور است، ابراز داشت: مهم‌ترین ویژگی کتاب دانشنامه امام حسین(ع) تکیه آن بر منابع معتبر است که از منابع متقدم از قرن سوم، چهارم، پنجم تا قرن دهم هجری بهره برده است، در واقع این کتاب گام مهمی در تحریف زدایی از واقعه عاشورا است،‌ پس اگر شاعران، اهل منبر و وعاظ در بیان واقعه عاشورا از این کتاب بهره ببرند،‌ کمتر شاهد تحریف حادثه عاشورا  خواهیم بود.

*400 بیان کوتاه و بلند و ارائه 5 نقشه ابتکاری در دانشنامه امام حسین(ع)

وی با اشاره به اینکه بیش از 400 بیان کوتاه و بلند در این دانشنامه برای توضیح برخی از مطالب آمده است، ادامه داد: در این دانشنامه برای نخستین بار 5 نقشه ابتکاری درباره مسیر کاروان امام حسین(ع)، کاروان اسرا و حتی شهر کوفه نیز آمده است، می‌توان ادعا کرد که 95 درصد منابع تا قرن دهم هجری در این دانشنامه آمده است.

سیدروح‌الله سیدطبایی یکی دیگر از کارشناسان دانشنامه امام حسین(ع) با بیان اینکه از منابع شیعه و سنی در تدوین این کتاب استفاده شده است،‌ اظهار داشت: آنچه باعث متمایز شدن این دانشنامه نسبت به سایر کتاب‌های عاشوراپژوهی شده است،‌ استفاده از تحلیل و بیان در بیان وقایع است، در این دانشنامه هیچ سانسوری درباره حوادث و وقایع انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه این اثر قبل از انتشار در زیر تیغ نقد ناقدان حوزه علمیه و بزرگان حوزه قرار گرفته است، افزود: در این دانشنامه سلسله زندگی امام حسین(ع) از ولادت تا شهادت، زیارات و سخنان حضرت(ع) آمده است.


دانشنامه امام حسین(ع)

*کارنامه قابل قبول بانوان در حادثه عاشورا

فاطمی با اشاره به اینکه زنان در حادثه عاشورا، قیام توابین و مختار نقش برجسته و ممتازی داشتند، اظهار داشت: در دانشنامه به این نقش مثبت زنان در حماسه عاشورا و مسائل بعدی آن اشاره نشده است، همچنین به این موضوع نپرداخته شد که آیا مسلم اجازه قیام از سوی امام حسین(ع) در کوفه را داشت؟

حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه نقش زنان در چاپ اول این کتاب نبوده است، ابراز داشت: در شهادت نامه 2 جلدی به این نقش ممتاز بانوان اشاره شده است،‌ در مورد قیام مسلم(ع) چون وی نماینده تام الاختیار امام حسین(ع) در کوفه بوده است، پس اشکالی به قیام او وارد نیست.

*نگاهی اجمالی به دانشنامه امام حسین(ع)

به گزارش فارس، کتاب 14 جلدی دانشنامه امام‌حسین(ع) حاصل 10 سال تلاش پژوهشگران پژوهشکده علوم حدیث مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث است که مراسم رونمایی از این اثر ارزشمند 19 آذرماه سال‌ 1388 با حضور آیت‌الله لطف‌الله صافی‌گلپایگانی، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و جمعی از فرهیختگان حوزه و دانشگاه در تالار علامه مجلسی مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث برگزار شد.

دانشنامه امام‌حسین(ع) در 15 بخش اصلی و 138 فصل همراه با ترجمه فارسی تدوین شده ‌است و زندگانی امام‌حسین(ع)، 400 بیان و تحلیل درباره موضوعات مرتبط، پاسخ به شبهات و نمایاندن تحریفات، همچنین ترسیم پنج نقشه ابتکاری خط سیر کاروان حسینی از ویژگی‌های دانشنامه امام‌حسین(ع) است.

مجموعه 14 جلدی چهار هزار و 191 نقل در شش هزار و 612 صفحه به دو زبان فارسی ـ عربی را در بر دارد و 15 بخش اصلی دانشنامه امام‌حسین(ع) عبارت از زندگی خانواده سیدالشهدا(ع)، فضیلت‌ها و ویژگی‌های امام‌حسین(ع)، دلایل امامت امام‌حسین و فرزندانش(ع)، امام‌حسین(ع) پس از پیامبر اکرم(ص) تا شهادت پدر، امام‌حسین(ع) پس از شهادت پدر تا قیام عاشورا، خبر دادن پیشاپیش شهادت امام‌حسین(ع)، خروج امام‌حسین(ع) از مدینه تا رسیدن به کربلا، از رسیدن امام‌حسین(ع) به کربلا تا شهادت ایشان، وقایع پس از شهادت امام‌حسین(ع)، بازتاب شهادت امام‌حسین(ع) و فرجام کسانی که در کشتن او و یارانش نقش داشتند، عزاداری و گریه برای امام‌حسین(ع)، نمونه مرثیه‌هایی که در سوگ امام‌حسین(ع) و یارانش سروده شده‌‌است، زیارت امام‌حسین(ع)، مزار امام‌حسین(ع) و حکمت‌های رسیده از امام‌حسین(ع) است..


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل