سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم خواسته دنیا خرده گیاهى است خشک و با آلود که از آن چراگاه دورى‏تان باید نمود . دل از آن کندن خوشتر تا به آرام رخت در آن گشادن ، و روزى یک روزه برداشتن پاکیزه‏تر تا ثروت آن را روى هم نهادن . آن که از آن بسیار برداشت به درویشى محکوم است و آن که خود را بى نیاز انگاشت با آسایش مقرون . آن را که زیور دنیا خوش نماید کورى‏اش از پى در آید . و آن که خود را شیفته دنیا دارد ، دنیا درون وى را از اندوه بینبارد ، اندوه‏ها در دانه دل او رقصان اندوهیش سرگرم کند و اندوهى نگران تا آنگاه که گلویش بگیرد و در گوشه‏اى بمیرد . رگهایش بریده اجلش رسیده نیست کردنش بر خدا آسان و افکندنش در گور به عهده برادران . و همانا مرد با ایمان به جهان به دیده عبرت مى‏نگرد ، و از آن به اندازه ضرورت مى‏خورد . و در آن سخن دنیا را به گوش ناخشنودى و دشمنى مى‏شنود . اگر گویند مالدار شد دیرى نگذرد که گویند تهیدست گردید و اگر به بودنش شاد شوند ، غمگین گردند که عمرش به سر رسید . این است حال آدمیان و آنان را نیامده است روزى که نومید شوند در آن . [نهج البلاغه]
آمار

بازدید امروز :222
بازدید دیروز :221
کل بازدید :3061789
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/1
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

کتاب راه راستی بهترین پژوهش در مورد ازدواج زرتشتی ها با محارم بعد از مقاله دکتر شهبازیپذیرای دیگر دیدگاه های مثبت و منفی در باره ی کتاب «راه راستی» هستیم.
احمدرضا راشدی
در مورد دین زرتشتی مطالعه زیاد داشته ام مخصوصا در مورد ازدواج با محارم. از میان نوشته هایی که دیده ام جامع ترین آنها مقاله ی «افسانه ازدواج با محارم در ایران باستان» تألیف دکتر علیرضا شاپور شهبازی است و پس از آن، بهترین آنها را کتاب «راه راستی» تألیف استاد سید حسن فاطمی موحد می دانم که با نشان دادن اسناد و مدارک مختلف، این موضوع را در 24 صفحه بررسی کرده است.
از آنجا که کتاب «راه راستی» دسته بندی بهتری در قالب پرسش و پاسخ دارد و نیز در همه جا عین عبارت های منابع را نقل کرده و نیز به دلیل بیان ساده تر، می توان گفت: از بعضی جهات بر مقاله ی دکتر شهبازی ترجیح دارد.
کتاب راه راستی از زاویه های مختلف موضوع ازدواج با محارم را کاویده است: بررسی کلمه «خویدوده»، استفاده از نوشته های قبل و بعد از اسلام، و نوشته های فارسی و عربی، و منابع زرتشتی و اسلامی، نگاه زرتشتی ها به چنین ازدواجی در گذشته و حال، نقل دیدگاه های صاحب نظران معاصر و…

برای آشنایی با مطالب مربوط به ازدواج با محارم در کتاب راه راستی، پرسش های مطرح در کتاب، در این زمینه را ذکر می کنم:
خویدوده یعنی چه؟
در مورد ازدواج زرتشتی ها با محارم، چه مدارکی را می توان نشان داد؟
آیا اوستا ازدواج با محارم را تأیید کرده است؟
آیا شاهان ساسانی با محارم خود ازدواج کرده اند؟
آیا منابع اسلامی در مورد ازدواج زرتشتی ها با محارم، سخن گفته اند؟
آیا قرآن کریم به ازدواج زرتشتیان با محارم اشاره کرده است؟
آیا صاحب نظران ازدواج زرتشتیان با محارم را تأیید کرده اند؟
آیا صرفاً ازدواج با محارم میان زرتشتیان رواج داشته یا اینکه آن را مقدس نیز می دانستند؟
چه مجازاتی در انتظار کسی بود که مانع ازدواج با محارم می شد؟
چرا ازدواج با محارم صورت می گرفت؟
آیا ازدواج با محارم جزء دین زرتشتی بوده یا اینکه از تحریفاتِ راه یافته در این دین است؟
آیا در این زمان زرتشتی ها ازدواج با محارم دارند؟
آیا ازدواج با محارم میان هخامنشیان بوده است؟
آیا مدرکی از پیش از میلاد مسیح(ع) در مورد ازدواج با محارم وجود دارد؟

راه راستی


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل