سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ستودن بیش از سزیدن ، چاپلوسى کردن است ، و کمتر از آنچه باید درماندگى است یا رشک بردن . [نهج البلاغه]
آمار

بازدید امروز :112
بازدید دیروز :434
کل بازدید :3066526
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/15
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

خدا ـ توحید*هیچگاه باور به وجود چیزی که با یکی از حواس پنجگانه (بینایی، بویایی، چشایی، شنوایی، لامسه) به آن پی می بریم، به اندازه ی قبول داشتن چیزی نیست که تنها با عقل پی برده ایم.

مثال: اکنون کامپیوتر را با چشمان خود در مقابلمان می بینیم. پس به وجود آن باور داریم. اما وقتی یک نفر راستگو به ما خبر می دهد که در فلان کشور افریقایی یک روستای آنچنانه دیده است، این را هم قبول می کنیم اما چون با هیچکدام از حواس پنجگانه، آن روستا را حس نکرده ایم، میزان پذیرفتن وجود آن روستا برای ما به اندازه ی پذیرفتن کامپیوتر نیست.

اعتقاد به خدا و قیامت: هرچه استدلال های ما در مورد وجود خدا و قیامت و حتی حقانیت دینمان قوی باشد، بالاخره اعتقاد ما به آنها مانند اعتقاد به وجود کامپیوتر نیست که آن را می بینیم و لمس می کنیم و نیز صدایش را می شنویم.
برخی افراد به ویژه جوانان، انتظار دارند دلایل عقلی بر وجود خدا و قیامت و حقانیت دین، میزان اعتقاد آنها را به اندازه ی امور حسی برساند و چون به این درجه از باور نمی رسند، ممکن است از اساس منکر همه چیز شوند؛ در حالی که چنین انتظاری بجا نیست. البته درجه ی اعتقادها با یکدیگر متفاوت است اما به آسانی نمی توان اعتقاد به امور عقلی را به پایه ی اعتقاد به امور حسی رساند.


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل