سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنچه از دنیا نزد تو آید بستان و از آنچه به تو پشت کند روى بگردان ، و اگر چنین نتوانى بارى جستن را از حد در نگذرانى . [نهج البلاغه]
آمار

بازدید امروز :163
بازدید دیروز :434
کل بازدید :3066577
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/15
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

بحث و مناظره*یک) عصبانیت. اگر طرف مقابل ما رعایت احترام را کرد اما ما عصبانی شدیم، نشانه ی کم آوردن است و الا کسی که جواب دارد نه تنها عصبانی نمی شود بلکه بحث برای او شیرین خواهد بود.

دو) دروغ و توهین. کسی که تسلط بر بحث دارد و با سخن راست و بدون توهین، می تواند در مناظره پیروز شود، نیازی به پناه بردن به دروغ و توهین نمی بیند. آدرس دادن به ناکجا آباد، یکی از موارد دروغگویی است.

سه) عوض کردن مسیر بحث. ممکن است کسی در بحث عصبانی نشود یا عصبانیت خود را آشکار نکند و اهل دروغ و توهین نباشد اما با مهارتی خاص، مسیر بحث را عوض کند. این نیز نشانه ی کم آوردن است و الا دلیلی برای چنین رفتاری نیست. وقتی که از یک زرتشتی می خواهیم برای اعتبار گات ها دلیل بیاورد ولی او اعتبار قرآن را زیر سؤال می برد یعنی دلیل قانع کننده برای اعتبار گات ها ندارد.

چهار) وارد نشدن در بحث. بعضی افراد به بهانه هایی اصلا وارد بحث نمی شوند. حساب اینها از همان اول، پاک است. خود از همان ابتدا می دانند که نمی توانند در بحث پیروز شوند. یک نکته را نباید از نظر دور داشت. از همگان نباید انتظار ورود به هر بحثی را داشته باشیم. هر دانشی تخصص خود را می طلبد.

پنج) تکرار ادعا. گاهی پیش آمده به ادعای طرف مقابل جواب می دهیم اما او به جای جواب به جواب ما، دوباره ادعای اول را تکرار می کند. این نیز گونه ای از کم آوردن است.


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل