سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش یاری می رساند، حکمت ره می نماید . [امام علی علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :604
بازدید دیروز :549
کل بازدید :3067567
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/16
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

ازدواج استقراضی*برخی می پندارند ازدواج استقراضی میان زرتشتیان همان صیغه در اسلام است. تفاوت میان این دو نوع ازدواج:
یک) در صیغه، رضایت زن شرط است اما در ازدواج استقراضی رضایت شوهر اول شرط است و او زنش را به هرکس خواست برای مدتی معین، می سپارد و نیازی به رضایت خود زن نیست.
دو) بچه ای که از طریق صیغه بوجود می آید، به مردی تعلق دارد که از نطفه ی او پدید آمده اما در ازدواج استقراضی، برای شوهر اول است هرچند نطفه از او نیست.
سه) بچه ی صیغه مثل بچه های دیگر است اما در استقراضی، حکم برده و نیروی کار برای مرد اول دارد.
چهار) در ازدواج استقراضی، هرگاه شوهر اول بخواهد می تواند زن و فرزندانی را که با این ازدواج بوجود آمده اند، پس بگیرد. اما در صیغه، شوهر قبل چنین اختیاری ندارد.
پنج) در استقراضی، هنوز اختیاراتی برای شوهر اول، محفوظ است اما در صیغه، شوهر یا شوهران قبل که زن از آنها جدا شده، کلا فراموش می شوند و مانند مردان غریبه خواهند بود.

لینک مرتبط:
ازدواج استقراضی


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل