سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس به پیشباز آرای گوناگون برود، لغزشگاهها را بشناسد . [امام علی علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :44
بازدید دیروز :75
کل بازدید :3062068
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/4
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

فروهربرخی در هر اثر باستانی که نشان فروهر را می بینند، صاحب آن اثر را زرتشتی می شمارند. یکی از استدلالهای کسانی که هخامنشیها را زرتشتی می دانند، وجود نگاره ی فروهر در تخت جمشید است. اما براساس شنیده ها تنها چند قرن بیش نیست که زرتشتیها این آرم را برای خود برگزیده اند.
از کسانی که با مستندات تاریخی بتوانند ثابت کنند این نگاره در گذشته های دور نیز به زرتشتیان اختصاص داشته تقاضا می شود ما را یاری دهند.

ایزدیار می گوید:
بله این مسئله کاملا واضح است که فروهر مربوط به گروه خاصی نیست. فروهر یک نشان جهانیست. برای اولین بار این علامت در لوح عروج انکیدو در سومر به صورت یک خورشید بالدار (دانشمندان فضانوردی باستانی این علامت را نماد بشقاب پرنده می دانند) ظاهر شد.
بعد از مدتی و بعد  از ظهور شاهنشاهی آشور خدای آشورasyr در مرکز این دایره نمایان شد او هم چنین یک کاج را که نماد خدایان آنوناکی بود در دست گرفته بود که بعد از مدتی به حلقه ای تبدیل شد.این نماد بعد ها توسط ایرانیان (به احتمال زیاد کوروش پادشاه بزرگ ایران) به این سرزمین آورده شد .کاملا واضح است این نماد یک نماد زمینی نیست و نمی توان منشا آنرا زمینی دانست شما می توانید در کتیبه های بین النهرین این علامت را بیشتر همراه درخت زندگی و نماد ستاره های اوریون ببینید.و هنوز سوالات بسیار زیادی در باره ی این علامت وجود دارد.


 اشاره دارد به خدایان آنوناکی در دو طرف درخت زندگی و پشت آنها آپکال لو ها که کاج در دست دارند


لوح بابلی


مربوط به لوح دوره ی بابل قدیم


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل