سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نزد ابلیس، مرگ هیچ یک از مؤمنان، ازمرگ فقیه محبوب تر نیست . [امام صادق علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :334
بازدید دیروز :292
کل بازدید :3114117
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/9/8
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

بازنمایی و بازشناسی دانشنامه امام حسین (ع) + عکسگزارش نشست بازنمایی و بازشناسی دانشنامه امام حسین(ع) در خبرگزاری ایسنا:

فاطمی: تکیه بر منابع معتبر از خط قرمزهای ما بوده است

سرویس: معارف و حقوق – دین و اندیشه

سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)وی افزود: ویژگی چهارم این اثر اعتبار سنجی آن است. این گونه نبوده است که هر مطلبی که وجود داشته از دم در این دانشنامه آورده شود. از این رهگذر باعث شده تا بسیاری از تحریفات شناخته شود.

فاطمی با بیان اینکه گزیده نگاری ویژگی دیگر این دانشنامه است خاطرنشان کرد: اگر قضیه‌ای در متون کهن چندین بار آمده باشد ما متن بهتر را انتخاب کرده و در دانشنامه آورده‌ایم و به بقیه متون ارجاع داده شده است. همچنین کلیه متون ترجمه شده در این دانشنامه به همراه متون عربی با اعراب آورده شده است و بسیاری از مشکلات را حل کرده است. در این کتاب به خیلی از شبهه‌هایی که در تاریخ عاشورا مطرح می‌شود پاسخ داده شده است. همچنین این دانشنامه تنها به منابع شیعی اکتفا نکرده و منابع اهل سنت را هم مدنظر قرار داده است.

به گزارش ایسنا فاطمی با بیان اینکه این دانشنامه تنها به امام حسین نپرداخته است و جریانات پیرامون امام همچون عزاداری‌ها یا بحث بارگاه امام حسین مورد توجه قرار گرفته شده است تاکید کرد: در پاورقی دانشنامه، کتاب ، اشخاص، مکان‌ها و کلمات دشوار آورده شده است. همچنین 5 نقشه خیلی دقیق دارد که مسیر کاروان امام حسین و شهر کوفه را تعیین کرده است.

وی ویژگی دیگر این دانشنامه را جمع بندی و تحلیل اخبار دانست و اظهار داشت: اخبار و روایت‌های تاریخی متعارض به گونه‌ای در دانشنامه جمع شده‌اند و مورد تحلیل قرار گرفته‌اند. آخرین ویژگی مهم این اثر نیز این است که کتاب بسیار خوش‌خوان و آسان‌یاب است. این نکته نیز مهم است که این اثر هنگامی که در سال 88 به چاپ رسید آن را کنار نگذاشته و مدام در حال اصلاح آن بودند.

به گزارش ایسنا در این نشست سید محمود طباطبایی از همکاران و مولفان این کتاب با اشاره به اینکه دانشنامه امام حسین در ابتدا قرار نبود که در 16 جلد تدوین شود گفت: ما می‌خواستیم در دانشنامه‌ای با عنوان میزان الحکمه از آیت الله محمدی ری‌شهری ذیل عنوان امامت این موضوع را کار کنیم. اما به این نتیجه رسیدیم که کار ناقص است و در شان امام حسین نیست.

وی افزود: ما کتاب‌های مهم تاریخی را در کنار کتاب‌های جامعی چون بحار الانوار مورد بررسی قرار داده و متون مربوط به عاشورا با تنظیم جدید در دانشنامه قرار گرفتند.

سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)

طباطبایی با بیان اینکه دانشنامه امام حسین یک مجموعه متن محور است اظهار داشت: ما متون را مستقیما از منابع تاریخی گرفته‌ایم و در کنار آن توضیحات و نقدهایی را آماده کرده‌ایم. تکیه بر منابع معتبر از خط قرمزهای ما بوده است و ما از منابع تاریخی پس از قرن نهم استفاده نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه استفاده از منابع تاریخی پیش از قرن نهم هجری به این معنا نیست که آن کتب همه خالی از اشتباه بوده باشند افزود: خیلی وقت‌ها متون منابع کهن در تعارض با برخی وقایع و برخی موضوعات دیگر بوده‌اند که ما نیز آن‌ها را مورد تحلیل قرار داده‌ایم. از قرن 10 تا عصر حاضر که منابع مربوط به عاشورا به عنوان منابع متاخر و ضعیف‌تر شناخته می‌شوند نیز به این معنا نیست که تمام اطلاعات آن‌ها غلط است اما اگر منابع متاخر در آن مطالبی به صورت منفرد آمده باشد که در متون کهن نبوده قابل اتکا نیستند.

به گزارش ایسنا دانشنامه امام حسین در 14 جلد زیر نظر آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری در سال 88 به چاپ رسید و پس از آن نیز دو جلد دیگر به آن اضافه شدند. همچنین ترجمه آن نیز به عربی در 12 جلد منتشر شده است.

انتهای پیام

سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)سرای اهل قلم ـ معرفی دانشنامه امام حسین (ع)



  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل