سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سه چیز است که نشانه اصابت رأی است :خوب برخورد کردن و نیک گوش کردن و پاسخ نیکو دادن . [امام صادق علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :71
بازدید دیروز :314
کل بازدید :3115314
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/9/11
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

ادیان*گاهی زرتشتیها آسان تر بودن احکامشان نسبت به اسلام را مطرح می کنند و چه بسا برخی، این را نشانه ی برتری این دین بدانند. (منظور دینی است که امروزه به عنوان دین زرتشتی می شناسیم.)
پیش از توضیح، یک پرسش را مطرح می کنم:
اگر بیمار شویم، از میان دو پزشک زیر، کدام را ترجیح می دهیم؟
الف) پزشکی که بسیار آسان می گیرد و دستور العملهایی خاص نمی دهد.
ب) پزشکی که دستورهای متعدد می دهد و سفارش به خوردن خوراکیهای فراوان و پرهیز از چیزهای زیاد می کند.
به نظر من آسان گرفتن یا سختگیری یک پزشک، ملاک برتری نیست بلکه معیار، تخصص است. هر پزشکی که تخصص بیشتر دارد به او مراجعه می کنیم خواه دستورهای آسان بدهد و خواه دشوار.
برای ترجیح یک دین بر دینی دیگر، بهترین راه، تشخیص اعتبار یک دین است. باید ببینیم کدام دین معتبرتر است. کدام دین تحریف کمتری در آن صورت گرفته. اگر متوجه شدیم یک دین، زمان آن سپری شده، نشانه ی بی اعتباری آن است و در این صورت هردستوری بدهد ـ چه آسان و چه سخت ـ معتبر نخواهد بود.
فرض کنیم به روانشناس نیاز پیدا کردیم و به دو روانشناس دست یافتیم که هردو متخصص هستند اما یکی از آنها بیست تذکر به ما می دهد و دیگری دو تذکر یا بدون هیچ سفارشی می گوید: تو آزادی هرچه خودت تشخیص دادی انجام بده.
انصافا کدام را ترجیح می دهیم؟ آیا آن را که راهنماییهای بیشتر دارد، ترجیح نخواهیم داد؟ اگر بنا بود، طبق تشخیص خودمان عمل کنیم، چه نیازی به مراجعه به روانشناس بود؟
در مورد دین هم فرض می کنیم اسلام و زرتشتی هردو برحق هستند. عقل اقتضا می کند ببینیم کدامشان بیشتر راهنمایی می کند و دنباله رو آن باشیم.

لینک مرتبط:
هیچستان


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل