سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
آمار

بازدید امروز :620
بازدید دیروز :392
کل بازدید :3063237
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/2/6
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

پرچم جمهوری اسلامی ایران>پس از آشنایی ام با چند تن از مسلمانانی که از اسلام بریده اند یا از اسلام دلخوری دارند، به این نتیجه رسیدم که سرچشمه‏ ی آن، تحقیق در مورد اسلام نبوده است و اینگونه نیست که چون  قانع نشده ‏اند، راهی دیگر برگزیده‏ اند بلکه چنین رفتارهایی بیشتر ریشه‏ ی سیاسی دارد.
اینان تصور می کنند که اعتقاد نداشتن به نظام فعلی ایران به معنای اعتقاد نداشتن به اصل اسلام است و چون نمی توانند این نظام را به هردلیل بپذیرند، می پندارند که نمی توانند اسلام را هم قبول کنند؛ لذا دینی دیگر را دنبال می کنند. آنها «اسلام» و «جمهوری اسلامی» را دو مقوله ی تفکیک ناپذیر تصور می کنند.
در حالی که هم می توان اسلام را پذیرفت و هم نظام جمهوری اسلامی را قبول نداشت. هستند علمای برجسته ای که در دیانت آنها تردیدی نیست اما نظام حاکم بر ایران را بر حق نمی دانند. برخی از آنها معتقدند حکومت اسلامی با این اختیارات و نیز اختیارات ولی فقیه به این گستردگی، مخصوص امام معصوم(ع) است. حکومت فعلی ایران مانند حکومت پیامبر اسلام(ص) نیست که هرکس نمی توانست حکومت پیامبر(ص) را بپذیرد، به معنای نپذیرفتن اسلام بود.
توجه داشته باشیم که بهشت و جهنم سیاسی نیست. فرشته ها در قیامت انسانها را براساس خط سیاسی شان نه پاداش می دهند و نه عذاب می کنند. در قیامت از ما برای انتخاب عملکردهایمان دلیل می خواهند. اگر برای انتخاب فلان خط سیاسی، دلیل داشته باشیم، با ما کاری ندارند، هرچند مسیری را که انتخاب کرده ایم، اشتباه باشد. اما اگر از روی هوای نفس و تحقیق نادرست بوده، مجازات خواهیم شد. در امور دیگر نیز قضیه به همین صورت است.

یادآوری: ما نظام  جمهوری اسلامی را نظامی مقدس و بر حق می دانیم و اجرای بسیاری از احکام مانند احکام قضایی اسلام، در سایه ی برقراری نظام اسلامی قابل اجراست و اگر بگوییم تنها معصوم است که می تواند حکومت اسلامی تشکیل دهد، بسیاری از احکام اسلام تعطیل خواهد شد.
مراد ما از گشودن این بحث، این بود که بگوییم نپذیرفتن نظام فعلی ایران به معنای نپذیرفتن اصل اسلام نیست.


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل