*در اینترنت حرف های فراوان در مورد شهید سید احمد پلارک می یابیم. اما آنچه را خود دیده ام می گویم:
دیروز (23/2/1390) در بهشت زهرای تهران، قطعه 26 همراه پسرم بر مزار شهید پلارک حاضر شدیم. پیدا کردن مزار او آسان است. محل دفن شهدا نزدیک ایستگاه مترو است. اگر به آنجا برویم، از هرکه بپرسیم مزار فلانی کجاست ـ بجز افراد اندک ـ نشان می دهند.
مردم برای فاتحه تجمع کرده بودند. سنگ قبر این شهید همواره خیس است. خیسی بعضی ساعات روز بیشتر و گاه کمتر است.
یک بار وقتی که وسط سنگ قبر را مردم با دست و پارچه برای تبرک بردند، من و پسرم بقیه ی نم را با دستانمان خشک کردیم تا یقین کنیم تر نیست اما پس از سه چهار دقیقه دیدیم دوباره آب آنجا را فرا گرفت. آب از چهار طرف بطور مساوی به سمت وسط آمد.
چند نکته:
الف) آبی که روی سنگ جمع می شود در حد نم نیست بلکه سنگ خیس و تر می شود و حتی کفش های ترشده، اطراف سنگ را خیس کرده اند. افرادی در گذشته، سنگ را به صورت نم دار دیده بودند. مقدار آب در زمانهای گوناگون فرق کند. (من موقع غروب بر مزار حاضر شدم. دو سه هفته بعد برادرم یک بار در وسط روز آنجا رفته بود و قبر را نمناک دیده بود اما هفته ی بعد که ساعت دوازده شب آنجا حضور یافته بود سنگ را کاملا خیس دیده بود)
ب) آبی که سنگ را فرا می گیرد بوی گلاب یا عطر نمی داد. نه تنها من و پسرم بویی استشمام نکردیم بلکه یکی از حاضران نیز همین را می گفت. شاید احساس بو تلقینی باشد یا اینکه قبلا کسی بر قبر گلاب ریخته است.
ج) سنگ قبر چند سانتیمتر از زمین بالاست و روی سیمان گذاشته شده. بنظر می رسد آب از بین سنگ و سیمان خارج شده چند سانتیمتر بالا می آید و کم کم روی سنگ را می گیرد.
د) وقتی آب از زیر سنگ خارج می شود باید بطرف پایین برود اما چرا بالا آمده روی سنگ می رود؟
هـ) بعضی حاضران می گفتند که همیشه آب به همین صورت خارج می شود. جای پرسش است که: چرا در اوقات دیگر مثل شبها که کسی آبها را جمع نمی کند، آب بر زمین جاری نمی شود و به جاهای دیگر نمی رود؟ به عبارت دیگر چرا آب فقط به اندازه ای که سنگ را فرا بگیرد خارج می شود؟
و) در قبرستانهای شهرهای بزرگ از جمله بهشت زهرای تهران که مشکل زمین دارند، زمین را با لودر می کنند و سپس با دیوارکشی، قبرها را برای اموات آماده می کنند. اگر در زیر این سنگ چشمه ای پدید آمده باشد آب باید از قبرهای دیگر نیز بالا بزند و اگر کسی مخفیانه لوله کشی آب کرده باشد و به اندازه ی نیاز شیر آب را باز می کند و بعد می بندد، پس از گذشت مدتی افشا می شود. از دو نفر شنیدم که هفت هشت سال پیش نیز که برمزار این شهید آمده بودند، وضع به همین صورت بوده است.
ز) فرض کنیم زیر سنگ چشمهای باشد یا لولهی آب کار گذاشته باشند. در این صورت آب در زیر سنگ در یکی دو جا راهی را باز میکند و خارج می شود. اما آب در اینجا به طور مساوی بر همه ی سنگ پخش است و گویا از چهار طرف سنگ به طور مساوی آب خارج شده روی سنگ می آید.
ح) در جایی خواندم که شهید بلارک در جبهه، خالصانه توالت های رزمندگان را شستشو می کرده. شاید این اتفاق برای این است که خداوند زحمت او را اینگونه جبران کرده که همیشه سنگ مزارش تمیز باشد و درس عبرتی باشد برای دیگران.