سفارش تبلیغ
صبا ویژن
انصاف، اختلاف را می زُداید و الفتْ پدید می آورد. [امام علی علیه السلام]
آمار

بازدید امروز :289
بازدید دیروز :893
کل بازدید :3111385
تعداد کل یادداشت ها : 1491
103/9/3
یادداشت های گذشته [1484]
برگزیده ها
 
کانال گفتگو با زرتشتیان [0] سایت "گفت و گو با زرتشتیان" [0] بر قله احادیث [0] مبهم ترین شخصیت تاریخ [0] خلیج فارس در سخن پیامبر(ص) [0] هیچستان [1] ترجمه منشور کورش [0] راه مقابله با زرتشتی [0] زنده زنده پوست کندن [1] سهم زرتشتیان در جنگ با عراق [1] نقد مسلمانان به جای اسلام [0] همه چیز اسلام از زرتشت! [0] چهارشنبه سوری [0] چرا اسلام جایگزین زرتشتی؟ [0] مهمترین های اسلام و زرتشتی [1] نژادپرستی ابزار زرتشتیان [0] گرایش زنان به اسلام [0] برخورد زرتشتیان با مرتدان [0] مقایسه ی بحرینی ها و زرتشتی ها [0] مفاتیح و ادرار شتر [0] نژادپرستی ممنوع [0] پس از عمری پژوهش [1] اسلام فردوسی [0] اسلام برای 1400 سال پیش [0] حقوق حیوانات در اسلام [0] تفسیر فروهر [0] امام رضا(ع) و زرتشتیان [0] مقایسه ی ادرار گاو و شتر [0] توهین به ایرانیان [0] تغییر در زرین کوب [0] ساسانیان بیگانه از فروهر [0] شورش ها در ایران [0] حضور امامان در جنگ با ایران [0] استحقاق توهین؟! [0] کاهش جمعیت زرتشتیان [0] کاهش حضور زرتشتیان در اینترنت [0] جنگ و کشتار [0] نجابت زرتشتیان [0] درخواست زرتشتیان از من [0] ظلم به زنان [0] اسلام اختیاری ایرانیان [0] می خواهم زرتشتی شوم! [475] ارزش شعار زرتشتیان [0] دزدی حدیث [0] وحشی‏گری در ایران باستان [0] کشتارهای امام علی(ع) [0] اخراج آریایی ها [0] تشرف یک زرتشتی به اسلام [0] عوامل گرایش به زرتشتی [0] ملاک خودی و غیر خودی [0] مشروعیت انجمن زرتشتیان؟ [0] قرض دادن زن خود [0] اعدام در دین زرتشتی [0] نوروز [0] انتخاب رئیس حکومت [0] آدم خواری [0] بی اعتباری گاتها [0] کارنامه اسلام [0] پیامبر اسلام(1) [0] پیامبر اسلام(2) [0] آرشیو پیوند روزانه [74]
خبر مایه
 
0[0]
لینک خرید کتاب راه راستی: www.raherasti.ir/9791

عضویت در تلگرام
 

سایت راه راستی راه اندازی شد

محلل* سیمین:
یه سوال که ذهن هرکسی رو به خودش مشغول می کنه قضیه ی محلله. محلّل یه قانون چندش آور توی اسلامه. خودتون اینو خوب می دونین. انسان عاقل چطور میتونه این حکم رو قبول کنه؟!!!!

 فاطمی:
محلل در اسلام: هرگاه مردی دو بار همسرش را طلاق داد و پس از هربار طلاق، در عده به او رجوع کند یا بعد از اتمام عده با او ازدواج کند، پس از سومین طلاق به شرطی می تواند دوباره او را به همسری برگزیند که آن زن با مرد دیگر ازواج کرده سپس از او جدا شود. به مرد دوم «محلل» می گویند.
دو شرط در ازدواج با مرد دوم باید لحاظ شود. این ادواج دائم باشد نه صیغه و نیز آمیزش صورت گیرد و به عقد و طلاق بس نکنند.
فلسفه ی این حکم این است که اسلام از عاطفه و غیرت مردان استفاده کرده تا آنها با مختصر بهانه، زن خود را طلاق ندهند و طلاق، زن و زندگی بازیچه ی مردها نشود. دائمی بودن این ازدواج، چنین نگرانی را برای مرد اول به وجود می آورد که نکند محلل، همسرش را طلاق ندهد. این کار چون چندش آور و ناراحت کننده است مجازات به حساب می آید و الا... .
امام رضا(ع) در مورد فلسفه ی این حکم فرمود: خداوند این مجازات را برای این قرار داده تا مردم طلاق را سبک نشمارند و به زنان آزار نرسانند. (میزان الحکمه، ج 2، ص 1737، ح 11185)
قضیه ی محلل بسیار تأثیرگذار بوده و این تهدید سبب شده مردانی که حتی یک درصد احتمال دهند که بخواهند دوباره سراغ زن خود بروند، از اقدام به طلاق سوم خودداری می کنند. لذا در عمل، نیاز به محلل بسیار کم اتفاق می افتد.
به نظر من اگر از محلل به درستی استفاده شود و ما مشکل فرهنگی را بتوانیم حل کنیم، این قضیه یک فرصت برای زن به وجود می آورد تا شاید همسری بهتر از همسر اولش بیابد. می دانیم رضایت زن در عقد شرط است و او می تواند به ازدواج با هر محللی تن ندهد.
هرچند متأسفانه به دلیل مشکلات فرهنگی در جامعه ی ما، از این فرصت به درستی استفاده نمی شود و در بسیاری مواقع برای اینکه چشم محلل به دنبال زن نباشد، محلل را از میان مردان کور انتخاب می کنند.


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل