*سهیلا:
معذرت می خوام. طبق فتوای مجتهدان، هروقت مرد درخواست آمیزش کرد، زن باید تن بده. آیا این درسته؟ آیا این ظلم به زنها نیست؟ شاید زنی آمیزش با شوهرشو دوست نداشته باشه. چرا باید اجبارش کرد؟
فاطمی:
«معذرت می خوام. طبق فتوای مجتهدان، هروقت زن نیاز مالی داشت، شوهر باید تأمین کنه. آیا این درسته؟ آیا این ظلم به مردها نیست؟ شاید مردی کارو دوست نداشته باشه. چرا باید اجبارش کرد؟ اصلا چرا مرد به زن مهریه بده؟»
یک مثال:
فرض کنیم شما ساعت هشت شب تا هشت صبح در اتاقی سی متری در هتلی استراحت کرده اید. آیا مدیر هتل به خاطر همین دوازده ساعت، ده ها هزار تومان از شما نخواهد گرفت؟
حال فرض کنیم مدیر هتل به جای یک اتاق، یک سوئیت در اختیار شما بذاره؛ غذای شمارو تأمین کنه؛ پوشاک اعم از پیرهن و کفش و کلاه و شلوار و... برای شما تهیه کنه؛ هر وقت بیمار شدید شمارو به بیمارستان ببره و هزینه ی دارو و درمان هم بپردازه؛ طبق شأن شما هرچند وقت یک بار به سفر تفریحی ببره و خلاصه هر هزینه ای که نیاز داشتید برای شما تأمین کنه. همچنین همین کارهارو برای بچه های شما هم انجام بده.
اما شما در برابر این کار مدیر هتل هیچ کاری انجام ندهی. آیا هیچ عاقلی این رو می پذیره؟
اسلام همه ی موارد بالا رو به دوش مرد گذاشته اما در عوض از زن فقط خواسته به درخواست آمیزش او تن بده. مگر اینکه زن واقعا عذری داشته باشه اما اینکه خوشش نمیاد عذر نیست. به نظر شما این ظلم در حق زن به شمار میاد؟
یادآوری:
ممکنه گفته بشه زنها هم کارهای خونه انجام میدن و بچه داری می کنن. اما باید توجه داشت که اسلام این کارها رو بر زن واجب نکرده بلکه وظیفه ی اخلاقی اقتضا می کنه که این کارهارو زن انجام بده. می تونه زن حتی در ازای شیر دادن به بچه ی خودش از شوهر مزد بگیره.