*همین که اینترنت به منازل راه یافت، زرتشتیان امید فراوان یافتند که با تبلیغ دین خود، اقدام به گسترش آن میان جوانان کنند و در این عرصه ی بکِش بکِش، آنان نیز عده ای را به طرف خود جذب کنند.
به چند دلیل جوانان را بیشتر هدف قرار دادند، به ویژه جوانانی که با نظام جمهوری اسلامی، مشکل سیاسی داشتند:
یک) جوانان از اطلاعات اسلامی کمتری برخوردار بودند.
دو) جوانان به دلیل سوابق کم مطالعاتی، از ضعف های دین زرتشتی ناآگاه بودند.
سه) به دلیل کمی تجربه، کمتر به ارزش همان اطلاعات اندک اسلامی پی می برند.
چهار) جوانان راحت تر تغییر عقیده می دهند.
زرتشتیان در آغاز، پیشرفت هایی داشتند و افرادی را جذب کردند. اما شاید توجه نداشتند همانگونه که آنها می توانند فعالیت خود را گسترش دهند، متخصصان اسلامی نیز وارد این عرصه شده به موازات آنها اقدام به نشر معارف اسلامی می کنند و با نقد و بررسی دین زرتشتی، ایرادات آنها را که پیش از این چندان آشکار نبود، برملا می کنند.
امروزه مراکز متعدد پاسخگویی به شبهه های دینی (که لینک برخی از آنها را در همین وبلاگ مشاهده می کنید) در حال فعالیتند و پاسخگوی شبهه های جوانانند. برای همین است که در یکی دو سال اخیر با بالا رفتن سطح آگاهی جوانان، به سرعت شاهد کمرنگ شدن جایگاه زرتشتیان میان جوانان هستیم.
توجه زیاد به کتاب های اصلی زرتشتیان و مطالعه ی آنها و درج ضعف این دین در سایت های گوناگون، به نظر می رسد که نه تنها جوانان مسلمان به این دین کم توجه شوند بلکه در آینده شاهد پیوستن زرتشتیان بیشتر به اسلام خواهیم بود.
بنابراین اینترنت که روزی مایه ی امید زرتشتی ها بود، با اطلاع رسانی به موقع متخصصان مسلمان، یأس را بر آنها مستولی ساخته و روز به روز از پیروان این دین کاسته خواهد شد و ضربه ی کاری از همان نقطه ای خواهد بود که به آن امید داشتند.