*کسانی که در اینترنت در زمینه ی دین زرتشتی قلم می زنند، سه دسته اند:
الف) موافقان
اگر حامیان دین زرتشتی، در نوشته ها و اظهار نظرهای خود، از نام مستعار استفاده کنند، تا حدی حق دارند؛ چون در جامعه ای که اکثریت آن، زرتشتی نیست، طبیعی است که مشکلاتی را احتمال بدهد.
ب) بی طرفان
برخی افراد صرفا در مورد دین زرتشتی پژوهش می کنند. دلیلی ندارد که اینان از نام مستعار استفاده کنند. با این دسته سروکار ندارم و نمی دانم چگونه عمل می کنند.
ج) مخالفان زرتشتی
شگفتی اینجاست برخی کسانی که با طرح بحث های علمی، مخالفت خود را با پیروان دین زرتشتی نشان می دهند، از نام مستعار استفاده می کنند!
کشوری که اکثریت آن مسلمان است و نیز حکومت آن اسلامی و حامی این افراد است، استفاده از نام مستعار چه دلیلی می تواند داشته باشد؟!
موقعی چنین رفتاری قبح بیشتر پیدا می کند که طرف مقابل (یعنی زرتشتیان) افرادی آرام و بی آزارند.
من حدود پنج سال است که با نام واقعی ام با آنان و با ایران پرستان افراطی، بحث های جدی داشته ام و حتی محل سکونت و محل کارم را هم بارها گفته ام، اما هنوز کمترین تعرض را ندیده ام.
آیا چنین مخفی کاری نشان دهنده ی اظهار ضعف خویش و قدرتمند نشان دادن طرف مقابل نیست؟! آیا چنین رفتاری به معنای بهای زیادی و بی جا به طرف مقابل نیست؟
زمانی شگفتی از این رفتار ما، بیشتر می شود که می بینیم برخی زرتشتیان (مانند موبد مهران غیبی) با اینکه ساکن ایرانند، با نام واقعی و با عکس خود، در فضای اینترنت به شدت از دین زرتشتی دفاع می کنند و حتی پاره ای از مبانی اسلام را زیر سوال می برند!