*برخی به طور کلی با مجازات اعدام مخالفند و به عنوان انتقاد، عکس های اعدامی ها را در سایت ها می گذارند بدون توجه به علت اعدام. یکی از اعدامی ها که عکسش را در سایت های معترض می بینیم، بیش از بیست کودک و نوجوان را کشته است!
به نظر من نباید کلا حکم کشتن را بد دانست. بعضی کشتن ها و اعدام ها بجاست؛ زیرا: ادامه مطلب...
*برای زرتشتیان گرامی سؤال برانگیز است که: چگونه قابل قبول است ما برای زندگی در کشور آبا و اجدادی خود، باید اموالی را به عنوان جزیه به حکومت اسلامی بپردازیم؟!
امروزه اهل کتاب چیزی به عنوان جزیه نمی پردازند اما گرفتن جزیه جزء قانون اسلام است. اگر گرفتن جزیه به دلیل زندگی زرتشتیان در ایران بود، آنها حق اعتراض داشتند که: چرا ماادامه مطلب...
*
سیمین:
یه سوال که ذهن هرکسی رو به خودش مشغول می کنه قضیه ی محلله. محلّل یه قانون چندش آور توی اسلامه. خودتون اینو خوب می دونین. انسان عاقل چطور میتونه این حکم رو قبول کنه؟!!!!
فاطمی:
محلل در اسلام: هرگاه مردی دو بار همسرش را طلاق داد ادامه مطلب...
*زرتشتیان در گذشته، اموات را در دخمه می گذاشتند تا خوراک پرندگان لاشه خوار شوند. از دوست بزرگوارم موبد مهران غیبی خواستم تا برایمان بنویسند که امروزه زرتشتیان با جنازه ها چه می کنند. ایشان متن زیر را برایم ارسال کرد. کمال تشکر را دارم.
در روش دخمه گذاری، چند شرط بایست باشد. یکم- پرنده لاشخوار در کمتر از سه روز گوشت لاشه را بخورد. دوم- باد از روی ادامه مطلب...
*همه ی مسلمانانی که فقیر به شمار نمی روند، چه روزه بگیرند و چه نگیرند، واجب است از هر خوراکی که بیشتر می خورند سه کیلو از آن یا قیمتش را در روز عید فطر به فقیر بدهند که به آن «فطریه» یا «زکات فطره» می گویند.
فرض کنیم در ایران چهل میلیون نفر باید زکات فطره بدهند و هر نفر پنج هزار تومان بدهند، دویست میلیارد تومان ادامه مطلب...
*در مورد دخمه گذاری دست کم دو ایراد مطرح است:
یک) براساس شنیده ها، رژیم سابق ـ با این که به دلیل توجه به ایران باستان، برای زرتشتیان مزاحمت ایجاد نمی کرد ـ مراسم دخمه گذاری (گذاردن جنازه بر بلندی تا خوراک پرندگان شود) را به دلیل مسائل بهداشتی، ممنوع کرد. در هند آزادی انواع ادیان را می بینیم. در عین حال اجازه ی دخمه گذاری نداد.
دو) فرض کنیم دخمه گذاری ایراد بهداشتی ادامه مطلب...
*یکی از رفتارهای ناپسند زرتشتی ها تا گذشته ای نه چندان دور، گذاشتن جنازه ی اموات بر بلندی بود تا لاشه خواران، مرده را بخورند. به آن مکان بلند "دخمه" می گفتند.
گذشته از آنکه دخمه گذاری از نظر بهداشتی، مناسب نبود، از جهت عاطفی نیز اثری بسیار بد بر بستگان میت می گذاشت. مادری که فرزندش را در دخمه می گذارند، تصور اینکه پرندگان، ادامه مطلب...
*موبد رستم شهزادی ـ رئیس سابق انجمن موبدان تهران ـ می نویسد:
«در دین اشو زرتشت سخنی از کفاره (تاوان گناهان) و شفاعت (میانجی شدن) در میان نیست.» (جهان بینی زرتشتی، رستم شهزادی، تهران، انتشارات فروهر، چاپ دوم، 1388، ص 108)
سؤال از موبد شهزادی:
دین زرتشت را از کجا به دست آوردید که ادعا می کنید در آن کفاره ی گناهان نیست؟
اگر بگویید: از گاتها گرفتیم، ادامه مطلب...
*زرتشتی ها بر آن دست از احکام شرعی اسلامی که به زرتشتی ها مربوط می شود، خیلی تسلط دارند و همواره با بیان احکامی که میان مسلمانان و زرتشتی ها فرق می گذارند، مثل جزیه، می خواهند ناعادلانه بودن احکام اسلامی را نشان دهند. نظر به اینکه جای مسأله ی زیر در سایت های آنها خالیست، آن را در اینجا می آورم:
امام خمینی می نویسد: ادامه مطلب...
*از آیت الله شیخ یوسف صانعی چنین شنیدم:
«آیت الله منتظری قائل بود: برای پاک کردن چیزهای نجس، لازم نیست حتما آب ریخته شود بلکه به هر طریق، نجاست برطرف شود آن چیز پاک خواهد شد. مثلا اگر با پارچه ای خون روی شیشه زدوده شود، شیشه پاک می شود.
اما ایشان تا پایان حیات خویش حاضر نشد این فتوا را اظهار کند.
امام خمینی در اوایل جلد چهارم «کتاب الطهارة» ادامه مطلب...