دوست گرامی عبدالحق از علاقه مندان به این وبلاگ است که مقید به مطالعه ی دقیق تمام مطالب آن است یا دست کم تمام مطالب اخیر و دیدگاه هایش را نیز مطرح سازد. همانگونه که او بارها گفته، خط و ربط سیاسی و اعتقادی خاصی را دنبال نمی کند بلکه به دنبال حقیقت است و به عبارت دیگر عبدالحق است.
ایشان نظریه اش در مورد این تارنما را ارسال کرده است. با تشکر، نوشته ی او را مرور می کنیم:
با سلام: طریقه آشنایی من با این وبلاگ بر می گردد به حدود 4 سال پیش که مشغول خواندن مطالبی درباره ذوالقرنین بودن کوروش بودم که آن موقع همچنین پستی در این وبلاگ بود و بعد مطلبی درباره کتاب چوکسی در گوگل جستجو کردم که دوباره به طور اتفاقی وارد این وبلاگ شدم. حدود 1 سال است زیاد این وبلاگ را می خوانم اما مزایای این وبلاگ:
1. صبر وحوصله اقای فاطمی و نشان دادن نظرات مخالف 2. وجود دموکراسی در این وبلاگ.
اما معایب این وبلاگ:
اول: بیش از حد گذشته ایران باستان نادیده گرفته می شود به طوری که گویی تمام تاریخ ایران باستان و دیانت زرتشتی هیچ نکته مثبتی ندارد در حالی که به اعتقاد علمای اسلامی چون آیت الله محقق داماد ومولانا ابوالکلام آزاد کوروش بزرگ پادشاه بزرگ پادشاه قابل تمجیدی بوده و یا افرادی مثل خواجه نظام الملک و شیخ بهایی از انوشیروان تجلیل می کنند البته هدف من این نیست که بگویم این 2 پادشاه نکات منفی نداشتند و یا نباید نکات منفی انها را گفت بلکه باید به نکات مثبت هم توجه کرد که در این وبلاگ کمتر توجه می شود.
ایراد دوم: زیاد دقت نمی کنید که در دین اسلام و مذهب تشیع قرائت های مختلفی وجود دارد.
نکته سوم منفی: اینکه به اختلافات بین اصوالگرایان زرتشتی و اصلاح طلبان زرتشتی و اختلاف بین خود این گروهها بر سر مسائلی چون خدا و پیامبری وزندگی پس از مرگ نمی پردازید.